Tal til din Allure højttaler

Motorola mobil til foto fans

Der har længe rumsteret rygter om, at Lenovo havde nye telefoner på vej under sit Motorola mærke. De er nu kommet i skikkelse af Moto X4 og Moto Z2 Force Edition, der begge kommer til salg i Danmark fra oktober.

Fremfor at opgradere fjerde generation af Moto X på alle fronter, har Lenovo satset på at give telefonen nogle af de bedste kameraer, man kan få i prisklassen omkring de 3.500 kroner.

Desuden er Moto X4 et af de første smartphones på markedet, som kan arbejde med Amazons digitale Alexa assistent. Alexa betyder, at Moto X4 kan indgå i et f.eks. et trådløst lydsystem med op til fire Bluetooth enheder koblet samtidig på. Det kan f.eks. være højttalere.

På ryggen af den nye Motorola sidder et dobbelt kamera med henholdsvis et 12 megapixel dual autofokus objektiv og en vidvinkel linse med 8 megapixel sensor. De kan tage billeder i ”Augmented Reality” og indeholder fotografiske features, man ellers kun ser i langt dyrere smartphones som f.eks. iPhone 7 eller Samsung Galaxy Note 8.

Man har f.eks. ”bokeh” effekten, hvor man styrer forgrund og baggrund separat. Man kan lave videoer i slow-motion eller tilføre sine billeder Face Filters, der minder om Snapchat. Med dem kan man tilføje animationer til sine fotos og videoer.

Moto X4 kan sågar genkende motiver, man er ved at tage billeder af. ”Landmark” funktionen vil så tilbyde at fortælle flere informationer om motivet – f.eks. historien om det, hvis det er et berømt bygningsværk, man vil fotografere.

https://www.youtube.com/watch?v=qJBdN4sOlYA

Mens kameraet altså signalerer topklasse, fortæller de øvrige tekniske data, at Moto X4 er en mellemklasse telefon. Processoren er f.eks. en Snapdragon 630 med otte kerner, og skærmen på 5,2 tommer viser kun Full HD (1.920 x 1.080 punkter).

Moto X4 er pakket ind i aluminium og er vandtæt efter IP68 standarden. Skærmen er beskyttet mod ridser bag Corning Gorilla glas. Som standard fås X4 med enten 3 eller 4 GB RAM og 32 eller 64 GB lager.

Til sidst bør nævnes, at den nye Motorola mobil indeholder et batteri på 3.000 mAh og et godt selfie kamera med 16 megapixel sensor. De danske priser begynder ved 3.499 kroner….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tal til din Allure højttaler