Mere motion hos Samsung

Pet stars på Instagram

Det er et velkendt faktum, at kæledyr gør mange mennesker glade. Samtidig kunne det se ud, som om folk bliver endnu mere lykkelige, hvis de kan dele billeder af deres kæledyr i sociale medier.

Ligesom Twitter bruges meget af politikere, har Instagram udviklet sig til at være den vigtigste platform for såkaldte ”pet-fluencers”. Mennesker, der viser deres dyr – og for det meste katte og hunde – med fotos og video i alle mulige livssituationer

Ganske interessant kan de fire-benede fotomodeller måle sig i popularitet med de store to-benede stjerner fra pop, film og tv-serierne.

Ifølge analyse bureauet InfluencerDB har den største ”petfluencer” 6,4 millioner følgere på Instagram. Det er en lille teddybjørn lignende vovse ved navn Jiffpom – se indledningsfoto.

Langt bagefter, men på en sikker andenplads, føler Nala_cat med 3,4 millioner fans. Nala er en grå mis med store øjne.

InfluencerDB’s Top-15 over de mest populære kæledyr på Instagram indeholder dog også andet end hunde og katte. Det er f.eks. ræven Juniperfoxx og vaskebjørnen Pumpkintheraccoon….

Nala er den mest berømte kat på Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere motion hos Samsung