Kan V30 give LG et comeback?

Galaxy Note 8 kun til Taiwan

Mens mange smartphone fabrikanter inklusive Apple forsøger at gøre sort trendy og sort igen, vil der altid være et marked for andre farver på mobilen.

Blåt ses f.eks. ret ofte på Android telefoner, og guld er udbredt til både iPhone og Android. Men ren pink. Well – det er vel noget, unge piger køber til deres smartphone via ekstra covers.

Og dog. I Taiwan kan man nu få en skrigende lyserød Samsung Galaxy Note 8. Helt officielt. Star Pink hedder kuløren, som næppe nogensinde kommer til Europa og Danmark. Her må vi nøjes med mere diskrete farver som Midnight Black, Mape Gold, Orchid Gray eller Deep Sea Blue på Samsungs nye toptelefon.

Pink er en meget populær farve til smartphones i Taiwan, så det giver skam mening, at Samsung producerer en lyserød variant kun til dette marked. Der bor trods alt 23,5 millioner kinesere i landet, som er kendt for at være et af verdens mest avancerede med hensyn til smartphone udbredelse.

Features og specifikationer er de samme for den Star Pink udgave som for de øvrige varianter af den nye Note 8. Det vil bl.a. sige en Samsung Exynos 8895 processor, 6 GB RAM, dobbelt kamera og en skærm på 6,3 tommer.

Prisen er også den samme. I Taiwan er det 34.500 af de lokale dollars eller ca. 7.800 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan V30 give LG et comeback?