Grøn te kan bruges som batteri

Lenovo gør eSport sjovere

Det kan godt være, at traditionelle desktop pc’er er ved forsvinde fra kontorer for at blive afløst af laptops og måske tablets, men det betyder bestemt ikke, at ”pc-tårnet” er uddød.

Det lever først og fremmest videre hos passionerede computer spillere. Deres maskiner er så hårdt pumpede med processorer, grafikkort, store mængder RAM, grafikkort og voluminøse diske, at de kræver luft og roterende ventilatorer for ikke at bryde sammen af varme.

Lenovo er et godt bevis på desktop pc’ens overlevelse. Den kinesiske gigant, der for nogle år siden slugte IBM’s pc-division, har netop præsenteret tre ”tårnhøje” nyheder i sin Legion familie af gamer pc’er. Beregnet til henholdsvis den hardcore, mainstream og casual målgruppe af computer spillere og eSport udøvere.

Lenovo Legion Y520 sigter mod begyndere udi eSport og gaming.

 

Mærkelig nok søger man forgæves efter Intels helt nye 8. generation Core processorer i de nye Legion maskiner. Man må ”nøjes med” 7. generation chips. Med andre ord er de alle kraftige, men ikke så muskuløse som de kunne være.

Vordende spil-entusiaster kan prøve sig selv af med på den mindste maskine. Legion Y520 er pakket med en Nvidias GeForce GTX 1060 grafikkort og fås med Intel processor op til Core i7-7700 processor. Maskinen er nem at opgradere og leveres bl.a. med app’en Lenovo Entertainment Hub, der giver adgang til mange populære videospil koder. Priserne begynder ved 5.617 kroner, og Y520 kan købes fra slutningen af august.

Lenovo Legion Y720 fås enten med SAMD’s Radeon RX570 grafikkort eller som på billedet med Nvidias GeForce GTX 1070.

Processoren er den samme i Legion Y720, men den har stærkere grafik med Nvidia GTX 1070 chips og 8 GB video-RAM. Desuden kan den udvides med Intels lynhurtige Optane hukommelse på maksimalt 16 GB. Optane er kostbar, men kan man klare siden uden, fås denne ”medium” gamer-pc fra september til priser fra 9.742 kroner.

Top of the Pops hos Lenovo er Legion Y920. . se indledningsfoto. En kraftkarl med en special-tunet Intel Core i7-7700K processor parret med det stærkeste Geforce GTX 1080 grafikkort fra Nvidia og 32 GB af den ekstremt hurtige Corsair Vengeance LPC DDR4 RAM. På lydsiden kan Y920 levere Dolby Atmos.

For at undgå, at det hele bliver lidt for hot, fås Legion Y920 med væske-køling fra Asetek. Det gør ikke ligefrem Lenovo pc’en billigere. Med Asetek køling taler vi om prisewr fra 17.992 kroner – og med Corsair memory fra 17.242 kroner. I butikkerne fra oktober….

Hvis man ikke lige ve’ det, kan man ikke se det. Her er Lenovos topmodel inden for spille pc’er – Legion Y920 med væske køling og das ganze molevitten.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn te kan bruges som batteri