Lodret vellyd

Et USB stick til det hele

USB-nøgler er vel bare USB-sticks. OK – de fås i mange forskellige materialer og farver, men grundlæggende er det fleste udført i samme design. En lille handy enhed, som man kan lagre sine transportable data på.

Den nye Mocolo 4-in-1 er lidt anderledes – og først og fremmest rigtigt praktisk for de mennesker, der bruger forskellige gadges og stik, som skal bruges til at gemme informationer fra.

Designet kan minde om de utroligt populære ”fidget spinners”, som især teenagere roterer døgnet rundt i deres ene hånd.

Propel-designet har dog en helt anden årsag hos Mocolo. Her ”finger” har nemlig forskellige stik: USB, Micro-USB, USB-C og Apple Lightning. Med andre ord kan samme USB-stick bruges nærmest overalt.

En medfølgende app sørger for optimal tilpasning til alle enheder – Windows pc’er, Apple Macs, tablets, iPhones, smart-tv eller Android smartphones. App’en bruges også til at styre, om den lille ”USB propeller” skal bruges til back-up, transport af filer eller til afspilning af multimedia som musik eller video.

Mocolo er fremstillet i solidt aluminium og kan anbringes i en nøglering, så man altid har den på sig. Den fås med kapaciteter på 16, 32 og 64 GB. Prisen begynder ved 18 USD eller ca. 110 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lodret vellyd