Vaner skifter med alderen

Sikker nyhed til rygsæk folket

Skoler, gymnasier og højere læreanstalter åbner dørene til en ny sæson og straks begynder behovet for nyt grej, tasker osv. hos elever og studerende.

Nye rygsække er traditionelt et populært indkøb her i anden halvdel af august og september. Skolebøger, madkasser, mobiltelefoner og laptops skal have et trygt sted at ligge.

Polstrede rygsække, der beskytter mod regn og støv, er der ikke meget nyt i. Det er der til gengæld i rygsække, som er sikret mod tyveri. Både mod det rent fysiske tyveri af f.eks. smartphones – og mod digitalt tyveri gennem aflytning og tapning af den trådløse kommunikation.

Den nye rygsæk kommer bl.a. med en udtrækkelig stålwire, som man kan bruge til at låse sine ting fast til et bord på cafeen, til sædet i et auditorium eller til bagagebæreren på ens cykel.

Hvis man er lidt af en sikkerheds-freak, må den nye ClickPack Pro rygsæk være det helt rigtige. Den ret diskrete rygsæk vækker ikke spor opsigt og tilbyder hele tre typer ekstra sikring på én gang.

ClickPack har f.eks. solid stålwire gemt i sit indre, som man kan trække ud efter behov og låse sin rygsæk fast til et gelænder, cykel, bordben osv.

ClickPack har også dobbelte eksplosions-sikre lynlåse af metal, der kan forstærkes yderligere mod tyveri ved at bruge den medfølgende kodelås.

ClickPack er forsynet med eksplosions-sikre lynlåse af metal og en TSA-godkendt kodelås.

 

Endelig er lommerne i rygsækken forsynet med en særlig foring, der forhindrer elektronisk tyveri fra kreditkort, smartphones, USB-nøgler osv. Den type kriminalitet, der også kaldes for RFID tyveri, fordi den går ud op at stjæle indhold af koder og data trådløst ved hjælp af en bærbar skanner.

Den nye ClickPack rygsæk er naturligvis også vandtæt og stødsikker med forede lommer til de dyre sager som laptops, smartphones og tablets.

Nyheden skal være indrettet med lommer og sektioner, der er videnskabeligt beregnet, så de giver optimal brugerkomfort og praktisk anvendelse. Det gælder f.eks. med  indvendige kabler, der gør det muligt at oplade sine gadges ved hjælp af et Power Bank batteri, mens man har rygsækken på.

Den praktiske ClickPack Pro Anti Theft Backpack koster 198 USD eller ca. 1.250 kroner. Dyrt for en rygsæk, men hvad koster de laptops og smartphones, I slæber rundt på….

Rygsækken er skræddersyet til at rumme laptops, tablets, papirer, ekstra batteri, papirer, flasker osv.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaner skifter med alderen