Et ur til hele døgnet

Flere farver på OnePlus 5

Det er ikke kulørerne på skærmen, det har været galt med hos de populære OnePlus smartphones.  Men mange brugere har savnet flere farver på ”ryggen” end bare sort eller grå.

Det ønske bliver nu opfyldt af , der fra i går er begyndt at sælge den nye toptelefon OnePlus 5 i en Soft Gold udgave.

Telefonens cover virker næsten sandblæst og gylden i den nye udgave. Desværre er Gold versionerne i ”Limited Edition”. Det vil sige, at de kun fås i begrænset antal.

3 er det eneste sted i Danmark, hvor den gyldne OnePlus 5 kan købes. Enten online eller via en af teleselskabets 30 fysiske butikker.

OnePlus 5 Gold kan nu købes med en række abonnementer hos 3 på 3.dk, i 3’s butikker og hos 3’s kundeservice.

Telefonen er udstyret med den hurtige Snapdragon 835 processor, et 5,5 tommers display i QWuad HD kvalitet og rigtigt gode kameraer. Den fås i varianter med enten 4 GB RAM / 64 GB lager eller 6 GB RAM /128 GB lager.

Efter guld skal der senere komme en Mint Gold udgave af OnePlus 5.

Hvis den gyldne OnePlus 5 skulle være for ”almindelig” – man kan jo få mange andre smartphones i ”guld” – ser OnePlus allerede ud til at have nok en kulør på vej.

Via det store Weibo sociale medie i Kina er OnePlus nemlig begyndt at lokke med en ”Mint Gold” version, der skal udtrykke efterårets kulører.

Både guld-farvede og grønne smartphones har vi set før, men en slags gylden lysegrøn lyder spændende og lidt vovet….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et ur til hele døgnet