Neymar tjener sine penge hjem på ét år

Køleskab med musik og power i

Der har desværre ikke været særlig meget brug for køletasker i den danske sommer. Snarere tværtimod vil mange mene, at en termokande med varm kaffe har passet bedre til temperaturerne i juli.

Lad os være optimistiske og håbe på, at august vil byde på mere sol og varme. Også fordi der så kan blive brug for dnne smarte nye kombination af et køleskab, en trådløs Bluetooth højttaler og en Power Bank til at lade mobiltelefonen op.

Køleren fra Innovative Technologies har form som en spand og måler 24 gange 24 gange 35 cm. Vægten er 1,8 kilo uden is, flasker og dåser i, og et håndtag i toppen gør, at man kan bære den skægge sommer gadget rundt som en almindelig gulvspand.

Isspanden med højttaler og mobil oplader rummer 6,5 liter. Nederst har nyheden en praktisk tappehane.

Kapaciteten er 6,5 liter, så der er god plads til isterninger, dåser og flasker – eller for den sags skyld drikkelse, man hælder direkte i spanden for at holde den kølig og lækker.

I låget har nyheden gemt en højttaler og elektronik, så iskøleren kan fungere som Bluetooth højttaler. Musikken hentes trådløst fra f.eks. en smartphone, picnic deltagerne har med.

Da mobiltelefoner har en svaghed for at løbe tør langt fra den nærmeste stikkontakt, har isspanden heldigvis også et Power Bank batteri indbygget. Det er på 4.000 mAh og kan derfor lade en stor smartphone eller to mindre op fra nul til fuldt batteri.

Prisen på Innovative Technologies Round Cooler er 60 USD eller ca. 380 kroner. Med i prisen følger en praktisk tappehane i bunden af spanden, som gør det nemt at tage portionsvis isvand,,,,

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Neymar tjener sine penge hjem på ét år