Solceller i solbriller

Tøj med lommer til AirPods

Når man nu har betalt en mindre formue for sine trådløse AirPod øretelefoner til iPhone, skal man selvfølgelig også passe godt på dem.

Omvendt gider man jo ikke altid have den medfølgende æske på sig. Den fylder og passer ikke i små lommer. Heller ikke i en skjortelomme.

Risikoen er derfor stor for, at man taber en eller begge sine AirPods – og så er der ingen vej uden om, at der skal købes et sæt nye. Værsgo 1.379 kroner.

Det amerikanske modemærke Stone Island kommer nu med en tredje mulighed – og så man kan samtidig blive klædt pænt på.

I Stone Islands nye efterårs og vinter-kollektion kan man finde trøjer og huer, der har integrerede Aipod lommer. Sjov idé, som sikkert også kan anvendes til andre mærker trådløs øretelefoner. Bare de ikke har en ledning mellem de to ørepropper.

Om lommerne rent faktisk kan passe bedre på Apples øretelefoner. Men de ligger i det mindste lunt, når de ikke er i brug. Samtidig skal tøjet nok vække opsigt (og lidt misundelse) hos venner og kolleger….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solceller i solbriller