Apple går i stå i Kina

Diesel med kniv og gaffel

De store tøjfirmaer kan ikke længere nøjes med at lave jeans, shirts, kjoler, sneakers og jakkesæt. Nu skal deres berømte navn og mærke længere ud i husholdningen.

Tøjmærker som Nike, Adidas, Armani og Diesel tilbyder f.eks. alt fra parfume til smartwatches. Ingen er dog som Diesel kravlet ind på folks middagsborde.

Diesel har netop præsenteret en serie af bestik, der nok ikke lige passer til en Michelin restaurant. Håndværkere og ivrige gør-det-selv vil til gengæld elske de nye knive, skeer, gafler og teskeer med en skruenøgle i toppen.

Ifølge Diesel by Seletti er det nye bestik lavet af stål og kan sagtens gå en tur i opvaskemaskinen. Mon ikke det også kan bruges til at stramme lidt på bøffen eller skrue på kartoflen?

Et sæt med fire dele koster i Danmark 430 kroner. og må være den oplagte gave til manden M/K, der har skruet hænderne godt på. Velbekomme….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple går i stå i Kina