Windows 10 kan styres med øjnene

Poison er højttaler og radio

Den ligner en transistorradio fra 1960’erne – eller er det en brødrister i retro look?

Begge ting kan være flotte og praktiske. De færreste havde dog nok regnet med at se en moderne trådløs højttaler i den slags design.

 

Den nye Lofree Poison Retro Wireless Speaker ser herligt anderledes ud end de fleste andre Bluetooth højttalere på markedet.

Jeg kunne faktisk godt forestille mig, at både unge og ældre kunne finde på at have Poison stående i køkkenet, på terrassen i soveværelset osv. Den forbinder jo den nyeste teknologi med en atmosfære, der er 50 eller 60 år gammel.

Indenbords sidder to fuldtone-højttalere og en lille digital stereo-forstærker, der kan levere 10 watt. Forbindelsen til omverdenen sker via Bluetooth, så den retro Poison er oplagt til at hente streamet musik fra en smartphone eller en tablet-

Lofree nyheden fås i flere glade farver, og den spiller i op til seks timer på en batteri opladning. Prisen er endnu ikke offentliggjort, men den bliver forhåbentlig overkommelig.

Og upps – jeg glemte næsten, at Poison ikke kun ligner en gammel transistor radio. Den kan såmænd også fungere sådan. Højttaleren har nemlig FM indbygget, hvor stationerne – naturligvis – indstilles med en drejeknap og en bånd-skala….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Windows 10 kan styres med øjnene