Disney har en magisk bænk

Hitlistens nr. 1 er Spotify

Apple har de økonomiske midler, et fantastisk renommé og markedsførings kanalerne, men giganten fra Silicon Valley kan altså ikke slå svenske Spotify ud.

Spotify er fortsat verdens største musik-streaming tjeneste. Tilmed er Spotify meget bedre end Apple Music til at få sine brugere til at betale for abonnementer.

Ved udgangen af juni har Spotify således 60 millioner betalende brugere. 10 millioner flere på bare fem måneder. Til sammenligning har Apple Music godt 20 mio. betalende abonnenter.

Det er imponerende tal, når man også tager i betragtning, at Spotify typisk betales som et selvstændigt produkt. Apple Music sælges ofte i en pakke sammen med en ny iPhone.

Spotify tager 99 kroner om måneden for sin Premium pakke, hvor man slipper for at høre reklamer mellem numrene. Med 60 mio. abonnenter er det ganske mange penge, som det svenske firma skraber ind hver måned.

På denne nye infografik fra Statista kan man se udviklingen i betalte abonnementer på Spotify og Apple Music i de seneste to ¨år…..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disney har en magisk bænk