Kogeplade for begyndere

Hvis den almindelige iPhone 8 ikke er fin nok

Ingen uden for Apples inderkreds ved præcist, hvornår den efterhånden sagn-omspundne iPhone 8 bliver præsenteret og, hvad telefonen kommer til at indeholde – ud over at den tilsyneladende først kommer sidst på året. Med det forhindrer naturligvis ikke smarte firmaer i at udnytte de store forventninger til egen gavn.

Tag f.eks. den amerikanske juveler Brikk, som allerede nu løfter sløret for sine ”smukkeserede” udgaver af den kommende iPhone 8.

Om Brikk allerede har haft fungerende iPhone 8’ere til at bygge sine forædlede covers efter, skal jeg ikke kunne sige. Men Brikk har stor selvtillid og vil tilbyde at luksus-udgaver på hele tre niveauer – Lux iPhone 8, Lux iPhone 8 Standard og Lux iPhone 8 Deluxe.

Brikk placerer iPhone 8 størrelses-mæssigt mellem iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Det passer ikke sammen med, at iPhone 8 skal få en skærm på 5,8 tommer.

Det er begrænset, hvad Brikk fortæller om de indre værdier i iPhone 8, men vi får at vide, at telefonen har en skærm på 5,8 tommer, der fylder hele fronten – næsten ingen rammer. Den får 512 GB lager som standard, trådløs opladning og kameraer med Virtual Reality.

Men måske allervigtigst: Brikk hævder, at de kan levere iPhone 8 fra november. Det kunne bekræfte, at Apple ikke selv får den nye super-telefon klar til september, hvor nye iPhones traditionelt lanceres.

Det kunne se ud, som om den billigste af Brikks nye mobiler – Lux iPhone 8 – får et Apple logo i ægte guld plus matchende farver på coveret. Lux iPhone 8 Standard kommer i platin, mens Lux iPhone 8 Deluxe er af guld hele vejen – formentlig guld-belagt med 18 karat – og med diamanter til pynt på bagsiden.

Her er Brikks lidt frække French Enamel farve til iPhone 8.

Brikk gør meget ud af, at man forbedrer den originale Apple skærm med en belægning af ægte safir krystal, der skal gøre den helt ridsefri og mindre følsom for fedtede fingre.

Brikk vil sælge de nye iPhones i fire farver – Gold, Platinum, Diamonds og French Enamel – hvor sidstnævnte er en lidt fræk lysegrøn farve.

Priserne er Brikk karrig med, men firmaets nuværende iPhone 7 i luksus-udgaver koster fra 8.000 USD. Det vil sige ni gange så dyre som de originale Apple telefoner. iPhone 8 a la Brikk bliver formentlig endnu dyrere.

Brikk sælger sine forædle iPhones, Apple Watches og Nikon kameraer online eller via 16 butikker verden over. De nærmeste ligger i London, Amsterdam og Paris….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kogeplade for begyndere