Vi slynger om os med ”buzz words”

Kogeplade for begyndere

Sommerferien er snart ovre, og tusinder af studerende flytter hjemmefra. For første gang skal de stå på egne ben og lave deres egen mad. Det er slut med daglig adgang til mors kødgryder.

Unge studerende er målgruppen for denne nye intelligente kogeplade fra General Electrics (GE). Plus naturligvis alle de andre, der ikke er gode til at lave mad. Græs-enkemænd M/K.

Selve kogepladen er der ikke så meget nyt i. Den er af induktionstypen og pakket ind i en række forskellige glade farver.

Det nye og smarte ligger i, at kogepladen har indbygget intelligens. Den arbejder trådløst via WiFi eller Bluetooth og kan styres fra en app på mobiltelefonen og en tilknyttet database med 1.700 opskrifter.

Ideen er, at brugeren af Tasty One Top først finder, hvad vedkommende har lyst til at spise – eller i det hele taget kan lave ud fra, hvad kølesskabet og dåser indeholder.

En passende opskrift finder man på sin smartphone. Den kommer med en tilhørende video og en trin-for-trin forklaring på tilberedningen. Derefter vil kogepladen gøre resten af arbejdet, holde den korrekte varme under tilberedningen, måle kødets indvendige temperatur – og koge/stege i præcist det antal minutter, som opskriften foreslår.

Meget nemmere kan madlavning vel ikke blive.

Videoerne indeholder selvfølgelig også en detaljeret liste over ingredienser. Så kan man tage sin iPhone eller Android mobil med ned i supermarkedet og købe præcist ind til opskriften – plus skalere mængden efter, hvor mange der skal spise med.

Tasty One Top er udviklet i et samarbejde mellem hvidevare-specialisterne fra GE Appliance og Tasty madbloggen på internet portalen BuzzFeed. Eneste ulempe er nok, at opskrifterne er på engelsk og vises med amerikanske mængde-angivelser.

Mini-komfuret for begyndere kan i øjeblikket forudbestilles til priser fra 149 USD. Det er ca.  950 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi slynger om os med ”buzz words”