Balmain og Apple på catwalk sammen

Det moderne maleri på væggen

Har I altid drømt at have en klassisk Monet eller en mere moderne Warhol hængende på væggen derhjemme, men småpengene bare ikke har rakt til de originale mesterværker?

Så kan man enten købe sig en reproduktion på en plakat for nogle hundrede kroner plus ramme. Eller bedre – anskaf et Digital Canvas fra Meural.

Nyheden er d en seneste variant af de velkendte digitale skifterammer. Her dog med en skærm, der er særlig farve-ægte – og ledsaget af en database med 20.000 kunstværker, som kan vises på lærredet.

Malerierne omfatter en masse berømte klassikere, men også moderne kunst fra unge talenter. De er hentet fra museer og gallerier – og vælger man at udskifte motivet hver dag, vil det tage 54 år at komme igennem hele udvalget.

 

Meurals digitale skifteramme er på 27 tommer. Ikke overvældende stor, men sikkert passende for mange boliger og kontoret, medmindre man har en hel væg at fylde op.

Kvaliteteten er i HD, og skifterammen har 8 GB plads til at lagre kunstværkerne. Har man brug for flere, eller vil udskifte sin kollektion, kan man hente nye motiver via internet og en smartphone app.

Den fysiske ramme omkring skærmen er holdt i et rent og neutralt design, så den ikke stjæler billedet fra kanvassens indhold. Ligegyldigt, om det er et klassisk maleri eller et foto af børnebørnene.

I en udgave med hvid ramme koster Meural Digital Canvas 595 USD eller ca. 3.850 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balmain og Apple på catwalk sammen