Det kan man kalde mobil mokka

Louis Vuitton bliver smart og dyr

Mange af de store modemærker har opdaget, at der kan være mersalg i at have et trendy smartwatch med i kollektionen – som supplement til kluns, tasker, smykker og accessoires.

Senest i rækken er Louis Vuitton, der mener, at et Android Wear baseret smart-ur vil gøre sig godt i selskab med det franske mærkes berømte tasker, punge og halstørklæder.

Men selvfølgelig kan man også købe det nye Tambour Horizon ur uden at have masser af andre Louis Vuitton ting i klædeskabet.

Regn dog med at skulle betale meget mere for et Louis Vuitton ur end for andre Android smartwatches med nogenlunde samme funktioner som f.eks. trådløse notifikationer fra en smartphone. Louis Vuitton har altid været dyrt, og det vil bærerne gerne vise, at de har råd til.

Den rene stangvare er det nye Tambour Horizon dog langt fra. Louis Vuitton lader således den konvekst udformede urkasse fremstille hos ur-specialister i Schweiz. Det specielle design skal gøre uret lettere, samtidig med at det virker større end de 42 mm, det måler i diameter.

Indenbords sidder en Snapdragon 2100 processor, 512 MB RAM og 4 GB lager, der skulle være nok til at rumme 400 sange, man kan lytte på via øretelefoner. Amoled skærmen er på 1,3 tommer og en grafik på 390 gange 390 punkter. Præcist som Huaweis Watch 2 ur i øvrigt.

Louis Vuittons ur indeholder bl.a. en City Guide app, der skal kunne finde og anbefale gode restauranter, barer og andre attraktioner – afhængigt af hvor bæreren befinder sig.

Til gengæld regner Louis Vuitton ikke med, at kunderne til Tambour Horizon er så fitness-fanatiske og sundheds-fokuserede, som smartphone købere ellers ofte praler med at være.

I hvert fald har Louis Vuitton droppet ellers meget udbredte sensorer til måling af puls, kalorie forbrug, antal løbede skridt osv

I stedet har man lagt et smart verdensur i nyheden plus en Flight app, der advarer om ændringer i ens fly- og hotelbookinger, minder om flyafgange osv. Man er vel globetrotter.

Urets konvekse form skal gøre det lettere at bære. Man kan vælge mellem 60 forskellige urremme.

Desuden rummer Tambour Horizon en interessant City Guide, der skal kunne finde og anbefale restauranter, barer og turist attraktioner – baseret på, hvor urets bærer lige befinder sig geografisk.

Det nye Louis Vuitton smart-ur kommer i tre forskellige udgaver – rustfrit stål, poleret stål eller i sort. Man kan vælge mellem 60 forskellige urremme – 30 til mænd og 30 til kvinder.

Og så var der lige det med prisen. Et Apple Watch koster fra 2.400 kroner. Et Tambour horizon mindst det samme i dollars. Med andre ord skal man forvente at bløde omkring 16.000 kroner for at få et Louis Vuitton smartur på sit håndled….

https://www.youtube.com/watch?v=LEVquHczgTo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan man kalde mobil mokka