Bedre sikring mod online kriminalitet

Det kan man kalde mobil mokka

Mange smartphone brugere drikker også kaffe. Ingen tvivl om det. En del sikker mange kopper mokka, espresso, americano eller cappuchino i løbet af dagen.

Problemet er blot, at mobiltelefoner og kaffe ikke har meget med hinanden at gøre. De er to meget forskellige ting.

OK – man kan få kaffemaskiner, der styres trådløst via en app på ens smartphone. Så kan man f.eks. ”ringe op” til sin kaffebrygger og tænde den, så den varme drik står klar, når man låser sig ind i boligen eller på sit kontor.

Mokase coveret fås i flere farver og til både iPhone og Android telefoner.

En meget tættere forbindelse mellem mobil og mokka kommer nu fra espresso’ens hjemland Italien. Mokase er en slags mini kaffemaskine indbygget i coveret til en iPhone eller Android telefoner fra Samsung, LG og Huawei.

Hemmeligheden ligger i en særlig cartridge eller kapsel med kaffe i – lidt som Nespresso – bare meget fladere i. Den lægger man i sin telefons cover, tænder for den tilhørende app – og nogle sekunder senere fremtrylles et kop var espresso fra ens mobil.

Mokases cover indeholder al den nødvendige elektronik og varme-legemet til at give den mobile kaffe den rette behandling og temperatur.

Inde i mobilcoveret sidder en mini kaffemaskine med bønner liggende i en kapsel/cartridge. Hele herligheden styres fra en app på skærmen.

Strømmen henter kaffemaskinen fra telefonens batteri, og det skal nok blive tappet lynhurtigt, når man er en kaffetørstig sjæl.

Eneste ulempe ved Mokase er systemets begrænsede kapacitet: En kaffe kapsel med bønner og vand rummer kun en enkelt kop stærk espresso….

Kaffe-coveret kan i øjeblikket forudbestilles til halv pris. Det er knap 50 euro eller ca. 375 kroner. Pakker med kaffe-kapsler/cartridges fås i flere størrelser – f.eks. et kit med 30 kopper i til 16,50 euro – ca.   120 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedre sikring mod online kriminalitet