Mobilen afløser pc’en

Bedre mus står opret

Uanset om man bruger en nok så ergonomisk korrekt mus, risikerer man at blive øm i fingre og håndled efter flere timers uafbrudt anvendelse. Man kan jo have travlt og glemme sine obligatoriske pauser.

Delux hævder at løse problemet med en mus, der står lodret.

Det utraditionelle design skal give et mere naturligt greb om musen. – sammen med buede former og en mat finish.

Umiddelbart lyder det jo ikke så tosset, men musen skal selvfølgelig afprøves i praksis, før man kan give en dom over, at lodret er bedre end vandret eller omvendt.

Med sin vægt på 210 gram og målene 14,9 gange 9,5 gange 9,9 centimeter er Delux en ordentlig klods at tumle. Spørgsmålet er, om størrelsen alene ikke vil skræmme mange bort.

Nyheden har et strategisk godt placeret scroll hjul og fire knapper, som man kan bestemme funktionen af. Opløsningen er op til 2.400 punkter pr. tomme (DPI) i den trådløse version af Delux og 4.000, hvis man kan acceptere en ledning mellem mus og pc. Med to AA-batterier ombord kører den trådløse Delux i otte måneder.

Den opretstående computermus kan i øjeblikket forudbestilles via Indiegogo til priser fra 63 USD (ca. 420 kroner) for den trådløse udgave. Versionen med ledning kostert 56 USD – ca. 370 kroner. Levering i august….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobilen afløser pc’en