Er BMW X2City din fremtid?

Avanceret LG til økonomi pris

Sydkoreanske LG har tit reklameret med, at firmaet bringer elementer fra topklasse smartphones ned i mobiler i økonomi segmentet.

Det kan sagtens være rigtigt, men de danske forbrugere har desværre aldrig taget LG til sig på samme måde som konkurrenterne fra Samsung. LG’s glimrende smartphones har længe ført en skygge-tilværelse på det danske marked.

Man kan håbe, at den situation ændrer sig en smule med LG’s nye Q-serie at telefoner, der i praksis er ”mini udgaver” af flagskibet LG G6.

Det helt specielle ved G6 er skærmen, der fremtræder i et 18:9 bredformat, hvor 4:3 eller 16:9 er det normale.  LG kalder displayet FullVision, og det går igen i de tre nye LG Q6 modeller. Alle har en 5,5 tomme skærm med en grafik på 2.160 gange 1.080 punkter.

Den store forskel på topmodel G6 og de alt andet end mini Q6 modeller ligger i de indre værdier. Processoren er en middelmådig Snapdragon 435 processor, og kameraerne rykker ikke meget med 13 megapixel på ryggen og 5 MP til selfies. Dobbelte kameraer, som moden foreskriver – glem det.

De tre nye Q6 modeller adskilles primært på mængden af RAM og lager og de farver, man kan købe mobilen i:

LG Q6α kommer således med 2 GB RAM, 16 GM lager og farverne Astro Black, Ice Platinum og Terra Gold.  LG Q6 har så 3 GB RAM, 32 GB lager plus en ekstra Mystic White farve at vælge fra. Endelig er der G6+, som har 4 GB RAM, 64 GB lager plus en ekstra Marine Blue kulør.

Alle tre LG Q6 telefoner har et batteri på 3.000 mAh, der ikke kan fjernesd. Styresystemet er Android 7.1.1 Nougat. De er pakket ind i aluminium og har næsten ingen ramme omkring skærmen.

De nye LG’er vil blive solgt fra august i Asien. Europa kommer lige efter. Priserne er endnu ikke offentliggjort, men usædvanligt for den forventede placering i mellemklassen er, at telefonerne har både fingeraftryks-skanner og ansigts-genkendelse til at åbne mobilen….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er BMW X2City din fremtid?