Få en cappuchino i farver

Musikken kommer fra en 911 GT3

Hvis der ikke er råd til at have en Porsche sportsvogn i garagen, kan man vel nøjes med mindre – f.eks. en Porsche Design 911 GT3 højttaler i stuen. Til at formidle den søde lyd af en Porsche boxer motor eller naturligvis al anden musik.

Inspirationen er hentet fra udstødningen fra en Porsche 911. Designet – ikke lyden. Den skal til gengæld være i ægte Hi-Fi klasse, hvad man bestemt ikke kan sige om alle trådløse Bluetooth højttalere.

Nyheden er fremstillet af sort-lakeret aluminium. De to højttaler-enheder sidder i hvert sit rør, så de får optimale arbejds-betingelser.

Højttaleren er udstyret med den nyeste Bluetooth 4.0 teknologi med apt-X teknologi til at forbedre lydkvaliteten. Har man en Android telefon, kan Porsche Design 911 GT3 parres lynhurtigt via NFC (Near Field Communication).

 

Højttaleren kan klare 60 watt og spiller op til 24 timer på en batteri opladning. Den måler 29 x 15 x 12 centimeter og vejer 3,3 kilo.

Prisen ligner også Porsche. 499 euro eller godt 3.700 kroner er ikke helt billigt for en Bluetooth boks….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få en cappuchino i farver