Computerspil kan være sunde

Hængekøje året rundt

Man skal være gjort af et særligt stof, hvis man vil overnatte udendørs i det danske klima. Altså helt udendørs uden beskyttelse af et telt eller loftet fra et sommerhus eller en campingvogn.

Men disse mennesker findes, og mange af dem vil sikkert kunne lide denne særligt isolerede variant af en hængekøje. Den hedder ”MummyPod”.

Hængekøjer har været trendy i flere år, og det er da også voldsomt behagelig at ligge ombord i sådan en, placeret mellem to træer, med en god bog, avisen eller musik i øretelefonerne.

Hængekøjer har bare normalt det problem, at de ikke beskytter mod vejrliget. Kommer der et regnskyl, eller bliver det koldt om natten, må man pakke sig ind i ekstra tøj og tæpper.

Amerikanske Outdoor Vitals klarer ærterne ved at integrere en lun sovepose i sin hængekøje, der består af tre dele. De kan købes separat eller som en komplet ”puppe” – undskyld MummyPod.

Nyheden vejer kun 380 gram i sammenfoldet tilstand og kan derfor nemt bæres rundt. Udfoldet mellem to træer eller stolper kan hængekøjen bære en person på 136 kilo.

MummyPod er fremstillet af solidt og vandtæt RipStop materiale. Hængekøjen fås i fem forskellige udgaver, der alt efter version kan bruges ved temperaturer ned til 0 grader eller minus 18 grader Celsius. Med andre ord kan man også sove udendørs i hængekøjen midt i den danske vinter.

Man kan i øjeblikket forudbestille en MummyPod til favørpris via Kickstarter. Den billigste udgave koster 55 USD (ca. 350 kroner), mens man skal betale mindst 114 USD (750 kroner) for en udgave med integreret sovepose. Prisen på den allermest isolerende MummyPod er 364 USD (ca. 2.400 kroner)….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Computerspil kan være sunde