Nyt spil om sande og falske nyheder

Super fotos med Nokias mobiler

Hvis det er korrekt, at gammel kærlighed aldrig ruster, må det være, hvad der lige nu sker mellem Nokia og Carl Zeiss.

Samarbejdet mellem den tyske optik-specialist og fordums finske mobil-gigant gjorde, at Nokia gennem flere år kunne producere Lumia smartphones med branchens bedste kameraer i.

Da Nokia solgte sin smartphone division til Microsoft, og Microsoft siden droppede Lumia, forsvandt den tysk-finske konstellation i glemslen.

Kan I huske Nokias farverige Lumia Windows telefoner, der havde fantastiske Zeiss kameraer på op til 41 megapixel?

I mellemtiden har så andre smartphone fabrikanter taget ideen op og indgået alliancer med foto-specialister. Først og fremmest Huawei, der har fået rigtig meget godt ud af at samarbejde med Leica.

Nu ser det imidlertid ud til, at Nokia og CarL Zeiss finder sammen igen. Ikke Nokia direkte, men HMD Global der i dag producerer og markedsfører Nokia smartphones.

Ifølge BBC vil alle fremtidige Nokia telefoner have Zeiss optik ombord. Det drejer sig dog ikke om Nokia 3, 5 og 6 modellerne, der enten allerede er eller er på vej til det danske marked lige nu.

Til gengæld kunne det jo måske være, at kommende telefoner i topklassen – som  Nokia 8 og 9 – kan være udstyret med Zeiss kameraer….

HMD og Nokia vil gerne bide skeer med smartphone branchens giganter. Toptelefoner med fremragende Zeiss kameraer kan være en god vej.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt spil om sande og falske nyheder