Hvad har EU gjort godt?

Pangolin er en genial og grøn taske

Amerikanske Cyclus har udviklet, hvad mange kalder den mest innovative rygsæk i mange år. Glem den veltjente Fjällräven. Pangolin kan meget mere og er tilmed rent genbrug.

Rygsækken er designet af inkarnerede bikere, som har brugt meget tid på at gennemtænke en konstruktion, der er lige så enkel og oplagt, som den er avanceret.

Pangolin er opkaldt efter og inspireret af det meget sjældne skældyr, som engang var udbredt på hele kloden, men i dag kun findes i Afrika og det sydøstlige Asien.

Skældyret kan rulle sig sammen lige som et pindsvin – og så ligner det faktisk rygsækken meget. Eller er det omvendt?

Andre vil sikkert mene, at Pangolin mere minder om noget, der er taget direkte ud af en ”Aliens” science-fiction film. Men faktum er, at rygsækken eksisterer i virkeligheden og kan købes for menneske-penge.

Pangolin er ideel til cyklister, knallertfolket og motorcyklister, fordi den kan rumme en styrthjelm plus alle de gadges, som man slæber med sig. Smartphones, tablets, laptops – plus selvfølgelig tegnebog og papirer.

Pangolin åbner og lukker som en harmonika. Den er supersolid og vandtæt – tilmed helt grøn. Rygsækken er nemlig fremstillet af gamle bildæk.

Den utraditionelle rygsæk kan selvfølgelig også bruges af fodgængere og andre med behov for bagageplads. Men vær forberedt – Pangolin vækker opsigt overalt og giver anledning til mange nysgerrige spørgsmål.

Rygsækken koster 240 USD eller ca. 1.600 kroner….

Rygsækken har særligt forede lommer til sarte gadges som laptops.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad har EU gjort godt?