50 pct. flere malware angreb på Mac

Berømte Sega spil er nu gratis

Retro-bølgen er over os med pladespillere, Nokia 3310 og nye/gamle spillekonsoller fra Nintendo og Atari. Nu kommer så den tredje store i 1980’ernes og 90’ernes videospil verden på banen – Sega.

Sega vil tilbyde en lang række af sine berømte spilklassikere som gratis udgaver til smartphones. Nutidens unge skal skam have samme glæde af ”Sonic the Hedgehog” eller ”Comix Zone”, som deres forældre (og måske bedsteforældre) havde kørende på Segas spillekonsoller for 30 år siden.

Det engang meget store japanske firma genopliver klassikerne som Sega Forever, der vil kunne downloades til Apple iPhone og iPad samt Android mobiler og tablets.

Sega vil udsende sine bestsellere drypvis. Den første pakke indeholder Sonic the Hedgehog”, ”Altered Beast”, ”Phantasy Star II”, ”Kid Chameleon” og ”Comix Zone”. De er alle gratis, men man må acceptere at se nogle reklamer undervejs i spillene.

Sega har modificeret spillene til nutidens grafik og standarder, så man f.eks. kan gemme sit spil, bruge Bluetooth controllere og game pads eller kæmpe mod andre om placeringer på toplister af de bedste spillere….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 pct. flere malware angreb på Mac