IBM’s bærbare genopstår efter 25 år

USA hårdest ramt af IT angreb

Dem, der følger min blog regelmæssigt, vil vide, at især amerikanerne er i tvivl om, hvorvidt deres virksomheder er i stand til at beskytte borgernes private informationer godt nok.

I onsdags refererede jeg således fra en ny analyse, der viser, at Twitter har mindst tillid i befolkningen, mens Amazon har den højeste – selvom den heller ikke er imponerende høj.

I dag følger jeg så op med en undersøgelse, der viser, hvad et data indbrud koster i gennemsnit i en række lande.

Ingen virksomhed, offentlig myndighed eller privatperson kan sikre sig 100 pct. mod data-misbrug – og i de værste tilfælde kan det blive en bekostelig affære. Ikke kun i kroner og øre, men i høj grad også i kunders og leverandørers tillid og ikke mindst i virksomhedens image og renommé.

Den nye analyse fra IBM Security og The Ponemon Institute afslører, at USA ikke kun er det land, der rammes af flest data-indbrud. De er også verdens dyreste.

I gennemsnit koster et data indbrud 7,4 millioner USD i USA. Det svarer til ca. 50 millioner kroner. I Tyskland er prisen kun den halve og i Indien helt nede på en fjerdedel.

Analysen omfatter 10 lande og to regioner, hvor Danmark desværre ikke er med.

Til gengæld er det interessant at erfare, at langt fra alle indbrud skyldes angreb fra eksterne hackere eller farlig malware. I 25 pct. af tilfældene er de forårsaget af menneskelige fejl i virksomheden selv….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IBM’s bærbare genopstår efter 25 år