USA hårdest ramt af IT angreb

Lad en superhelt levere musikken

Højttalere er normalt nogle firkantede kasser. Større eller mindre – og i de nyere trådløse udgaver også lidt sjovere i farverne end de traditionelle i træ – sorte, brune eller hvide.

Den nye Sound Heroes Bluetooth Speaker fra Kalium Labs bryder med alle konventioner og alle andre højttaler designs på markedet.

Sound Heroes er nemlig udformet som en figur – en slags elektronisk dukke – der kunne se ud, som om den var taget direkte ud af science-fiction film.

Kalium Labs kalder sin nyhed for en ”polygonal humanoid”, og den kan meget mere end spille musik og tale fra en trådløst tilknyttet smartphone, tablet, laptop eller stereoanlæg.

Sound Heroes er samtidig en digital lampe med 16 millioner farver, en røgmaskine – som alarm eller til fester – og figuren kan såmænd også fungere som en trådløs oplader til mobiltelefonen.

Man kan installere en hel hær af ”lydhelte” i sit hjem. Figuren rummer nemlig også en Wi-Fi Extender, der kan håndtere op til 12 højttalere på samme tid.

I foden under superhelten sidder en subwoofer og en trådløs oplader til mobiltelefonenn.

Jeg skal ikke kunne sige noget om lydkvaliteten i Sound Heroes, men de sjove højttalere fås i to størrelser: AD’OM Prime udgaven er 17,7 tommer høj (ca. 45 cm), mens storebror AD’OM Premium måler hele 28,3 tommer (ca. 72 cm).

Prime versionen rummer én højttaler enhed i basrefleks og kan klare 20 watt. Den større tåler 50 watt og kan sprede sig over et frekvens-område fra 100 til 20.000 Hz. I foden sidder så en subwoofer, der skal kunne give lidt mere bas end figurens bryst.

Sound Heroes fås i 11 forskellige farver, og der medfølger en app til at styre superhelten. Man kan forudbestille Sound Heroes via iværksætter portalen Indiegogo til priser fra 120 USD for den lille og 260 USD for den store – 800 og 1.750 kroner….

Sound heroe har indbygget lampe og røgmaskine.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA hårdest ramt af IT angreb