Frisbee med video

TDC og Børns Vilkår hånd i hånd

Hvis I afleverer jeres gamle smartphone til genbrug, kan I være med til at give børn et bedre digitalt liv uden mobil mobning isolation.

Det er målet med en landsdækkende kampagne, som TDC Group og organisationen Børns Vilkår søsætter med start fra i dag, den 12. juni.

Private kan aflevere deres gamle mobiler i en af landets 44 YouSee butikker eller i en af de fire YouSee On Tour biler, der kører Danmark rundt for at reklamere for indsamlingen.

Jeres gamle mobiler kan skaffe penge til projekter hos Børns Vilkår.

Erhvervsdrivende kan give gamle mobiler i en af de 15 TDC Erhvervscentre eller direkte til Account Managers i TDC Virksomheder kan få en pakke-label, hvis de vil hellere vil sende deres gamle telefoner.

Har man mere end 30 mobiltelefoner, kan de blive hentet gratis hos virksomheden. Den skal blot tilmelde sig her.

TDC sørger for, at de gamle telefoner sendes til et teknisk center, hvor man tjekker, om de virker og ikke er meldt stjålet.

TDC gør dog opmærksom på, at det private brugeres eget ansvar at slette data via ”indstillinger” menuen på deres smartphone, inden de donerer den i en YouSee butik eller kampagnebil.

Børn har ikke altid et overblik over, hvilke fordele og risici smartphones har.

Pengene fra et senere videresalg af telefonerne går til Børns Vilkår projekter. De skal bl.a. udvikle nye redskaber til forældre, så de har den nødvendige viden og kunnen til at rådgive deres børn om brugen af smartphones.

Målet er i sidste ende, at børnene bliver bedre rustet til at forstå fordele og risici i den digitale verden. Risici som mobning, drillerier, forfølgelse osv.

Jeg synes, at initiativet fra Børns Vilkår og TDC Group er rigtigt godt – og det bør støttes. Find jeres gamle mobiler frem, slet indholder og aflevér dem til genbrug i en YouSee butik. I bruger jo alligevel ikke de brugte telefoner mere. De ligger og samler støv i en skuffe eller i et skab….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frisbee med video