Nettet overhaler snart tv

Smart foto-cover til iPhone

Smartphone har gjort fotografering til en leg. Bare peg på motivet og giv skærmen et prik med fingerspidsen. Voila – billedet er taget.

Smartphones mangler dog en ”vigtig” ting. De tynde mobiler med stor skærm giver ikke samme fornemmelse som et klassisk foto-apparat. Man har ikke samme kontrol over tingene, som stod man og holdt et spejlfrekvens kamera med to hænder.

Miggo vil give smartphone ejere ”the real touch” med sit nye Pictar cover. Det forvandler en iPhone til noget, der ligner et rigtigt kamera. Inklusive fire rigtige drejeknapper i stedet for touch-skalaer på en skærm.

Miggo forvandler ikke en iPhone til et professionelt spejlrefleks. Faktisk forbedrer Pictar ikke iPhones indbyggede kamera spor. Men nyheden giver en bedre og mere sikker betjening – og det er jo ikke at kimse ad, når man skyder mange fotos eller video med sin smartphone.

Pictar anbringes uden på iPhone, hvor det nye cover vil optage 75 pct. af pladsen bagpå. Telefonens øverste del stikker ud otofra coveret, og man har hele skærmen til sin rådighed.

Ret usædvanligt bruger Miggo ikke iPhonens Lightning port, Bluetooth eller Wi-Fi. I stedet kommunikerer Pictar med telefonen via høj-frekvente toner, som mennesker ikke han høre. Det betyder, at man sparer besværet med ”parring”, og coveret bruger samtidig meget lidt strøm. Et lille knap-batteri er nok.

Inspireret af klassiske kameraer har Pictar et to-farvet design med en sølvfarvet top og sort gribeflade. Det ligner de rigtige kameraers metal, men er altså af plastik.

Coveret har fire fysiske knapper – til volumen, zoom, foto metoder og eksponerings-kontrol. De fungerer, og deres virkemåde kan finjusteres ved hjælp af den medfølgende Pictar app.

For at give den fulde illusion af et professionelt fotokamera er Pictar forsynet med et standard gevind i bunden, så det kan monteres på stativ. I toppen sidder en ”cold shoe” til f.eks. mikrofon, blitz eller fotolys.

Pictar fås i to størrelser, så coveret passer til alle iPhone modeller fra 4S og op til 7 Plus. Coveret koster fra 100 USD eller ca. 670 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nettet overhaler snart tv