Fra bildæk til digitalt cykellys

Vi hader vinter og efterår

Det danske sommervejr kan godt drille – bare kig ud ad vinduerne i dag på regnvejr og blæst. Men det ændrer ikke ved, at vi sukker efter sol og varme.

Sommeren er – næppe uventet – danskernes store favorit sæson. Hver anden dansker elsker sommeren, viser en ny undersøgelse fra YouGov.

Vinteren er omvendt den mest upopulære årstid i Danmark. Kun 2 pct. foretrækker vinteren. Det må være sælgere af luffer og huer eller vejsalt og sneskrabere.

Efteråret klarer sig ikke meget bedre – 4 pct – selvom det er årstiden med de smukkeste farver. Omvendt ved vi jo om efteråret, at vi er på vej til kolde og mørke tider. Det kan sikkert påvirke vores valg af favorit årstid.

Langt bedre har vi det med foråret og den optimisme, de første blomster og grønne blade spreder. 30 pct af danskerne udpeger foråret som deres yndlings sæson. Hos de ældre over 60 år er det sågar 42 pct, afslører analysefirmaet YouGov.

Men igen – sommeren er vores klare favorit. Ikke mindst hos de unge mellem 18 og 29 år. I den aldersgruppe erklærer 67 pct, at de holder mest af sommeren. Tager vi alle aldersgrupper med, er tallet 52 pct.

YouGovs undersøgelse er baseret på 1.006 interview med et repræsentativt udvalg af danskere i alderen 18+. Undersøgelsen er gennemført i perioden 17. til 19. maj….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra bildæk til digitalt cykellys