Samsung har næste supermobil klar

Spotify meget større end Apple Music

Amerikanerne lytter meget mere til musik, end vi gør i Europa. I hvert fald, når der er tale om streamet musik til smartphones, tablets, laptops og stereo anlæg.

Ifølge en ny analyse fra Global Web Index streamer en person i USA, Canada og Grønland i gennemsnit en time og 20 minutter musik fra internet i døgnet.

I Vesteuropa er det en halv time mindre – omkring 50 minutter – mens den største stigning i musik streaming opleves i Sydamerika og Asien.

Det er også her, at man ser musik tjenester som Spotify og Apple Music har mest travlt med at markedsføre sig for tiden.

Også fordi forbrugere i de ”nye lande” ikke er så modvillige mod at betale for online services som f.eks. europæere har. De har jo ikke oplevet mange år med gratis tjenester, som de nu bliver bedt om at lægge penge for.

Og apropos betalte musik tjenester:

En anden aktuel infografik – denne gang fra Statista – viser, at Apple slet ikke har formået at vippe Spotify af pinden som verdens største streaming tjeneste for musik.

Da Apple Music blev lanceret for præcist to år siden, var der mange, som mente, at Apples enorme power i marketing og penge hurtigt ville overhale Spotify.

Det præcist modsatte er sket. Spotify får hurtigere folk til at betale for streaming end Apple Music. I dag har Spotify over 50 millioner betalende abonnenter, mens Apple hinker bagefter med 27 mio….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung har næste supermobil klar