Smarte assistenter ikke særligt kloge

Mobil økonomi fra Huawei

Huawei er ikke kun blevet et så stort navn i smartphones, fordi den kinesiske telegigant bygger glimrende telefoner.

Huawei har også været smart rent marketing-mæssigt ved at sælge sine mobiler under tre forskellige navne – Huawei selv, Nova og Honor.

På den måde har Huawei kunnet sælge stort set samme telefon (med små ændringer) til forskellige målgrupper og i forskellige prisklasser.

Sidste år dukkede Huaweis billig-mærke Nova også op på det danske marked. Dog ikke som et selvstændigt brand, men solgt som Huawei Nova telefoner.

Nu er anden generation så på vej, og den kaldes meget lige ud ad landevejen for Huawei Nova 2 og Nova 2 Plus. Igen til meget attraktive priser og med features, som de fleste brugere efterspørger.

Forskellen på Nova 2 og Nova 2 Plus er først og fremmest skærmstørrelsen, batteriet og den lagerplads, der følger med som standard.

Nova 2 kommer således med et 5 tommers display i Full HD kvalitet (1.920 x 1.080 punkter), et batteri på 2.950 mAh og 64 GB RAM er indbygget ved købet. Plus’ens skærm er på 5,5 tommer i Full HD, batteriet på 3.340 mAh og lageret på 128 GB.

Begge telefoner i økonomi klassen er forsynet med Huaweis egen HiSilicon Kirin 659 processor, 4 GB RAM, Android 7.0 med Huaweis EMUI 5.1 brugerflade ovenpå – samt både USB Type C og 3,5 mm hovedtelefon stik.

Kameraerne i de nye telefoner ser meget attraktive ud: Foran er der en selfie skyder på hele 20 megapixel, mens Huawei har placeret et dobbelt kamera på bagsiden med 12 og 8 megapixel sensorer.

Kameraerne er Huaweis egne og ikke fremstillet i samarbejde med tyske Leica, som billedskyderne på Huaweis dyrere smartphones i Mate 9 og P10 familierne. Her spares for at holde Nova priserne nede.

Huawei Nova 2 og 2 Plus er lanceret på det kinesiske marked og ventes rullet ud internationalt i de kommende uger og måneder.

Telefonerne fremtræder i et metal cover, der fås i farverne sort, gylden, grøn, blå og rosa guld….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smarte assistenter ikke særligt kloge