Nokias næste hedder 9

Vinglas gemmer bundfald

Vinkendere vil vide, at en god vin meget vel kan efterlade kedeligt bundfald på tungen, når man tømmer sit glas.

Bundfaldet – eller sedimenterne – smager bittert og kan smadre oplevelsen af en ellers fremragende vin, hvis man ikke passer på.

Mange forsøger derfor at filtrere bundfaldet fra ved at dekantere vinen, inden den serveres. En anden – og mere elegant – metode er det nye Spiral vinglas fra Vacanti.

Spiral er et godt eksempel på, at små detaljer kan gøre store ting. For hvis man ikke kigger nærmere på det nye vinglas, vil man ikke opdage, at det har en særlig specialitet.

Nederst i glasset sidder en lille spiral, som bundfaldet forsvinder ned i, når man hælder vin på. Og bundfaldet bliver dernede, når man drikker af glasset. Den forsvinder først ud, når man skyller glasset efter brug.

Vacantis løsning kan lyde simpel, men tilsyneladende har ingen fundet den før – og efter de første anmeldelser at dømme fungerer spiralen faktisk effektivt.

Vacanti søger i øjeblikket ”crowd funding” kapital til at sætte en storproduktion af glasset i gang. Derfor kan man lige nu forudbestille en æske med to håndblæste Spirate Wine glas ved at forudbestille det via Kickstarter til priser fra 49 USD – det svarer til ca. 330 kroner.

Når man tænker på, hvad en rigtig god flaske rødvin koster, er det vel ikke for meget forlangt….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nokias næste hedder 9