OnePlus 5 kommer i juni

Nokias næste hedder 9

Mens vi venter på at se de første Nokia telefoner af den nye generation dukke op på det danske marked – den retro 3310 bliver nok den første – dukker der informationer om stadig flere modeller op.

Nokia skal således være tæt på med en toptelefon, som skal konkurrere med Samsung Galaxy S8, Huawei, HTC og OnePlus.

Den hedder Nokia 9 og får en skærm på 5,3 tommer i Quad HD kvalitet (2.560 x 1.440 punkter). Kameraerne foran og bag bliver begge på 13 megapixel.

Som de fleste andre af årets topmodeller fra Android lejren får Nokia 9 en Snapdragon 835 processor – her støttet af hele 8 GB RAM og mindst 64 GB lager. Styresystemet bliver Android 7.1.1.

Prisen skal blive pænt høj – nærmest på niveau med Samsungs toptelefoner. Vi taler således om mindst 750 euro eller ca. 5.600  kroner. Dertil skal lægges den høje danske moms.

Nokias øvrige nye telefoner – modellerne 3, 5 og 6 – skal komme på markedet i slutningen af juni, oplyser HMD Global, der i dag producerer og markedsfører Nokia mobiler….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OnePlus 5 kommer i juni