MateBook jager MacBook (nu med pris)

Her bliver højttaleren til et møbel

Engang imellem forbløffes man over den idérigdom, som man møder, når man er på udkig efter en trådløs højttalere til at spille streamet musik fra mobilen, en tablet eller en laptop.

I begyndelsen var de fleste Bluetooth højttalere kendetegnet ved at være meget farverige – i pang kulører. Sidenhen lærte de at spille ægte Hi-Fi og komme i smukke designs og flot forarbejdning.

Og nu ser det ud, som om der kommer en lille trend, hvor højttalerne skal kunne bruges til andre ting end blot musik eller tale håndfri telefon i.

Tag nu bare det nye Mellow Multi-Media bord. I design og størrelse som et lille sofabord eller et sidebord, men med en lyd som en større højttaler.

Toppen af Mellow kan sagtens bruges som bordplade – til at stille glas, vaser, papirer osv. på. Men forvent, at de kan klirre lidt, når man drejer op for musikken.

Under bordpladen af træ sidder nemlig en Hi-Fi højttaler, der via sine fire enheder stråler lyden 360 grader rundt. To Mellows kan sagtens spille en mindre stue op.

Mellow bordet er forsynet med to USB stik, så man kan lade mobilen op, mens højttaleren spiller streamet musik.

Højttalerne er tre mellemtone/diskanter i siderne og en centralt placeret bas. Alle styres via en 2 gange 15 watt forstærker og en Digital Signal Processor (DSP), der også sidder under bordpladen.

Meget smart rummer Mellow også et solidt batteri på 6.600 mAh batteri, som kan holde musikken kørende i syv timer uden opladning. Via to USB-stik kan højttaleren tilmed give to smartphones strøm.

Ønsker man endnu mere power, fås Mellow også i en udgave med dobbelt så stort batteri (13.000 mAh) mod en beskeden merpris.

Betjeningen foregår via en medfølgende smartphone app eller på små indsyede touch knapper på Mellow højttalerens side.

Mellow Multi-Media Table er beklædt med gråt stof og en bordplade i enten fyr, bøg, mørk valnød, kirsebær eller asketræ. Bordets højde er 60 cm og bordpladens diameter 40 cm.

Hele herligheden koster 289 USD eller ca. 1.950 kroner ved forudbetaling via Kickstarter. Levering i august….

Betjeningen foregår via indsyede knapper.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MateBook jager MacBook (nu med pris)