USA dumper i geografi

LG køleskab med direkte indblik

Når folk hører navnet LG, tænker de fleste nok fladskærms-tv med det samme. Ikke underligt, for den sydkoreanske elektronik gigant producerer bl.a. tv for Philips og Bang & Olufsen.

Det næste på ”huske-listen” for LG er sandsynligvis smartphones. LG bygger glimrende mobiltelefoner med spændende features, som vi dog desværre ikke ser så mange af på det danske marked.

Hvad LG ellers laver?

En masse anden elektronik – bl.a. nye batterier til Samsung, OLED skærme til kommende iPhones – og selvfølgelig store ting til husholdningen som køleskabe og vaskemaskiner.

Det nyeste inden for LG køleskabe er netop landet på det danske marked. InstaView Door-in-Door er stort, utraditionelt, praktisk, fornyende og strømbesparende.

Her ses princippet i den dobbelte dør. I den yderste halvdel anbringer man drikkevarer og snacks, som man bruger ofte. På den måde åbnes ikke helt ind til køleskabet, og man undgår tab af kold luft.

Det mest iøjnefaldende ved LG’s nye side-by-side køleskab er en 33 tommer stor glasrude i køleskabets dør. Den gør det muligt at kigge ind til indholdet uden at åbne lågen.

Banker man to gange på glas-panelet (”Knock-On”), tændes lyset i køleskabet – og man kan stå selv i mørke ”udendørs” og tjekke, hvad man nu har af lækkerier inde i kulden. Eller hvad man mangler at købe af madvarer.

Det er ikke kun smart, men også miljørigtigt. For når man åbner en køleskabsdør bare et øjeblik, kan op til 41 pct. af den kolde luft forsvinde ud.

Når vi nu er ved køleskabets døre – så er de dobbelte i LG InstaView. Heraf betegnelsen Door-in-Door. I den ydre del kan man f.eks. opbevare drikkevarer og snacks, som man ofte bruger. Dem kan man via LG’s særlige trick få adgang til uden at åbne ind til hele køleskabet. Igen en strømbesparelse.

Naturligvis er LG køleskabet online via hjemmets Wi-Fi, for sådan et trådløst netværk har de fleste boliger i Danmark mindst ét af i dag.

Der er masser af plads i det store side-by-side køleskab, der bl.a. har en egen vandtank indbygget.

LG InstaView kan således fjernstyres fra en smartphone og en app. Via den kan man f.eks. indstille køleskabets temperatur, kontrollere hurtig-frys funktionen eller modtage alarmer, hvis der skulle opstå en fejl i køleren.

Det store LG skab har en egen vandtank indbygget, så man altid har køligt drikkevand til rådighed og vand til at lave isterninger af. InstaView kan tilsluttes rindende vand, men behøver det ikke på grund af sit egen tank. LG’s is-system sidder i døren, så det ikke optager plads i selve fryseren.

Indersiden af døren til køler-afsnittet er udstyret med Pure N Fresh, som forebygger og modvirker dårlig luft og lugt i køleskabet. Moist Balance Crisper hjælper med at holde det rigtige fugtighedsniveau, og den FRESH Balance teknologien optimerer luftfugtigheden i de separate og forseglede frugt- og grøntsags-skuffer.

LG’s køleskabe er drevet af virksomhedens Inverter Linear Compressor, der støjer 25 pct. mindre end normale kompressorer og holder meget længere.

Ifølge en anmeldelse fra den tyske branche-organisation VDE kan LG’s kompressorer fungere uden komplikationer i op til 20 år….

LG’s nye InstaView køle-/fryseskab er koblet trådløst til internet, så det kan kontrolleres fra en smartphone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA dumper i geografi