LG køleskab med direkte indblik

Leica lancerer luxus hovedtelefoner

Når man har råd til et rigtigt Leica kamera – ikke ”foto-skyderen” i en smartphone – kan man selvfølgelig heller ikke nøjes med et par tarvelige øretelefoner til en 50’er.

Ikke at de professionelle Leica kameraer nu pludselig kan afspille musik eller streame melodier ned fra Spotify, Yousee eller Apple Music.

Næh, men Leica mener at vide, at deres kunder lytter til god musik. Både når de tager fotos – og når de slapper af mellem alle shoot’ene. Og den tid skal de naturligvis tilbringe i et par hovedtelefoner, der har samme ekstremt høje kvalitet som de tyske fotokameraer.

Ergo er Leica gået sammen med Master & Dynamic i New York, der er kendt for at producere Hi-Fi udstyr i den sublime ende og med tilsvarende priser.

Resultatet er de nye Master & Dynamic MW60 Leica 0.95 hovedtelefoner.

I sit design har M&D ladet sig inspirere af Leicas Noctilux-M 50 mm f/0.95 ASPH objektiv. Det er verdens hurtigste a-sfæriske fotolinse.

Samme præcision udstråler de nye hovedtelefoner, der selvfølgelig ikke kommer i ordinær plastik. Næh – MW60 ”hørebøfferne” er klædt i håndgarvet oksehud.

De mekaniske dele af hovedtelefonerne er fremstillet af rustfrit stål, der kan holde i årevis. Et Leica kamera udskifter man heller ikke hvert år, som man gør med mobiltelefoner.

Ørepuderne er lavet af blødt lammeskind – med en Leica-rød afdækning af lyd-enheden – den såkaldte transducer eller mini-højttaler.

Det ydre design af Leica hovedtelefonerne har samme sorte farve som kameraerne, og det røde Leica logo er selvfølgelig placeret diskret, men klart synligt for folk der kan genkende det.

Uanset, om man er Leica freak eller ej, er de nye Master & Dynamic MW60 Leica 0.95 hovedtelefoner en flot gave til sig selv eller til en anden, der godt kan lide at høre musik med hovedet pakket ind i noget lækkert.

Hovedtelefonerne koster 549 USD eller ca. 3.750 kroner. Leica priser for god lyd….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LG køleskab med direkte indblik