Sådan har I aldrig lavet mad før

Pillsy styrer medicin og vitaminer

Flere og flere danskere skal tage medicin hver dag – eller de de indtager alle mulige vitaminer og kost-tilskud i pilleform.

Når nu stort set alle også har en smartphone på sig, må det vel være logisk at kombinere de to ting med hinanden.

Pillsy er en ny og elegant måde at holde styr på sin medicin og sit pilleforbrug.

Fremfor større plastik æsker med forskellige båse til hver tablet gemmer Pillsy sig i låget på et ganske almindeligt lille pilleglas.

Hemmeligheden ligger i låget, der indeholder både tæller og elektronik, der kommunikerer trådløst med en app på ens iPhone eller Android mobil.

Brugeren hælder først sin medicinering eller sine vitaminer over i Pillsy glasset, hvorefter han eller hun markerer i app’en, hvor mange tabletter der skal tages hvornår på dagen.

Nu vil Pillsy beepe og få telefonens skærm til at blinke, hver gang der er tid til at tage sine piller. Tilmed vil app’en advare, hvis man er ved at tage for få eller for mange tabletter.

Skulle brugeren glemme at tage sin dosis, vil Pillsy låget automatisk bede app’en om at sende en sms, en email, en indtalt telefon besked eller en anden form for notifikation.

Er patienten ikke i nærheden af pilleglasset, når advarslen lyder, kan app’en indstilles til at gensende alarmerne, når telefonen igen er inden for Bluetooth rækkevidde. Det vil typisk sige fem til ti meter fra Pillsy.

Låget registrerer automatisk, hvor mange piller der er taget, på hvilket tidspunkt og på hvilke dage – uden at app’en behøver at blive åbnet hver gang. Brugeren kan i stedet tjekke sin pille-historik f.eks. en gang om ugen.

Pillsy gør opmærksom på, at pilledåsen ikke kun kan bruges af patienten selv. Systemet fungerer også fint til at overvåge, om f.eks. ens børn eller et ældre familie medlem huske at tage sin medicin.

Pillsy holdes kørende af et almindeligt mønt-batteri, der leverer strøm nok til et års forbrug hver eneste dag.

Det intelligente pilleglas fås i to versioner: En til vitaminer og kosttilskud med et skruelåg. Og en til medicin med en børnesikret lukning.

Introduktionsprisen er 39 USD pr. glas eller ca. 270 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan har I aldrig lavet mad før