Nu skal vi se tv på Facebook

Sådan har I aldrig lavet mad før

Outdoor folket har altid været god til at opfinde praktiske ting, der gør livet lettere og mere effektivt, når man er undervejs i bil, på cykel, på camping, på skovtur eller picnic.

Det seneste nye er denne Bear Bowl Pocket Cook Pot, der er en kasserolle til at lade mad i.

Når den kulinariske nyhed er foldet sammen, fylder den ikke mere end en normal tegnebog. Når den er foldet ud, har den plads til knap en liter vand eller madvarer, der skal varmes op.

Bear Bowl er fremstillet af ildfaste materialer. Siderne er af PTFE-coated fiberglas, mens bunden er af aluminium  – 10 gange 10 centimeter. Med sine 178 gram vejer den ikke mere end en stor smartphone.

Ifølge fabrikanten Bear Minimum kan folde-gryden bruges på mange forskellige typer varmekilder. Det kan f.eks. være campingblus, små komfurer eller sågar bål. I sidstnævnte tilfælde må kasserollen dog ikke lægges ned i ilden, men skal hænge oven over – og uden for flammernes rækkevidde.

Den små-geniale lille gryde kan foldes ud eller i på få sekunder – og så er det bare om at koge sit vand, sin pasta, sine kartofler, æg eller færdigretter fra dåsen.

På grund af sin særlige PTFE-belægning skal Bear Bowl være meget let at rengøre. En fugtig klud er nok i de fleste tilfælde.

Outdoor nyheden kan i øjeblikket forudbestilles via Kickstarter til priser fra kun 23 USD – det er ca. 150 kroner. Levering sker i juni….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu skal vi se tv på Facebook