Nu bliver Microsofts bærbare rigtigt lette og lækre

Gør gode ting med In One ure

Vi lever i en farverig verden med forskellige religioner, racer og seksuel orientering.

Uheldigvis er hudfarver og forskellige ofte roden til konflikter, uenigheder og vold.

Af samme grund er der mennesker, som enten vil eller er nødt til at gemme deres rigtige farver. Selvom det ikke er selve kuløren, men de fordomme og stempler der er sat på den.

In One vil forsøge at bygge bro mellem mennesker fra alle dele af verden med deres nye Skin armbåndsure.

De findes i en række forskellige hudfarver og har ud over signalværdien også den fordel, at de kan bruges af folk, der ikke vil flashe med, at de går med (et dyrt) ur. In One Skin urene må derfor være de mest diskrete tidsvisere, man kan få.

Valget af ure som første produkt i en serie, der alle skal markere ”peace and love”, er bestemt ikke tilfældig:

 

Ure fortæller tid – og tid er det eneste konstante, vi har i liv. Tid kender ingen grænser, ingen kø, alder eller hudfarve. I forhold til tiden er vi alle lige.

Ideen og urene er skabt af Ibility i Hong Kong. Det er et design firma, der vil gøre verden til et bedre sted at leve i.

50 Hong Kong Dollar eller knap 50 kroner af prisen på hvert ur går til en velgørende organisation, som man enten selv kan udvælge – eller lade Ibility foreslå.

Urene indeholder et automatisk urværk og er bevidst minimalistiske i designet. Ikke noget med smart elektronik, trådløs kommunikation eller masser af indikationer. En ren tidsviser så at sige.

In One Skin fås i fem forskellige kulører, der alle ligger meget tæt på hudfarver. Faktisk virker urene nærmest gennemsigtige, fordi både urskive, urkasse og urrem har samme tone.

Et In One ur kan i øjeblikket forudbestilles via Kickstarter til 500 HKD svarende til ca. 450 kroner. Prisen er inkl. porto og forsendelse – og uret skal ankomme med posten i juni….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu bliver Microsofts bærbare rigtigt lette og lækre