Amerikansk IT og skatterne

En ”outlaw” blandt giganter

Det ser ud, som om det har været en rigtig god idé for teleselskabet 3 at satse ekstra stærkt på smartphones fra kinesiske OnePlus.

Efter mindre end to måneder på det danske marked har OnePlus 3T erobret andenpladsen på 3’s hitliste over de ti mest solgte telefoner.

I april overgik kun iPhone 7 salget af OnePlus hos 3 i Danmark.

Til gengæld holdt OnePlus ganske imponerende Samsungs helt nye Galaxy S8 og S8+ telefoner bag sig. De to har ellers været verdens mest omtalte smartphones i de senere uger.

I marts debutterede OnePlus 3T på 3’s månedlige Top-10 på en flot fjerdeplads. Med salget fra en hel måned er telefonen hoppet op lige i nakken på Apples globale bestseller.

På mindre end to måneder er OnePlus 3T blev den næstmest solgte mobil hos 3 – kun overgået af iPhone 7.

OnePlus er af anmeldere og fans blevet udråbt til verdens bedste smartphone – især når man sammenholder kvalitet og pris.

3 har eneret på salg af OnePlus telefoner på det danske marked, og den satsning ser ud til at bære flot frugt for teleselskabet.

Tidligere kunne man kun købe OnePlus telefoner via internet, hvor de ofte var udsolgt. I perioder skulle man sågar skaffe sig en særlig billet for at få lov til at købe en OnePlus.

I dag kan de glimrende smartphones købes i alle 3’s butikker landet over og på 3’s hjemmeside….

Her er 3’s Top-10 over solgte mobiler i april:

  1. iPhone 7
  2. OnePlus 3T
  3. Samsung Galaxy S8
  4. IPhone 7 Plus
  5. iPhone SE
  6. Samsung Galaxy S8+
  7. iPhone 6S
  8. Samsung Galaxy S7 Edge
  9. Samsung Galaxy S7
  10. Huawei P10

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amerikansk IT og skatterne