River holder strømmen kørende

Stor Mini mobil fra LG

Samsungs største konkurrent i Sydkorea – LG – har besluttet, at man ikke vil gøre meget ud af markedsføringen af den nye G6 topmodel i Danmark.

Ærgerligt, for G6 høster masser af anmelder-roser i udlandet og får flotte karakterer i klasse med Samsungs nye Galaxy S8 telefoner.

Mens der altså er laaaangt imellem de LG G6, vi kan se i danske butikker, kan det jo være, LG skifter mening med den kommende G6 Mini.

Samsung kommer tilsyneladende ikke med en Lite udgave af S8, så markedet er åbent for LG til at lancere en lillebror til sit flagskib.

Særlig Mini ser den dog ikke ud til at blive. Skærmen på LG G6 er på 5,7 tommer – Minis på 5,4 tommer. Det er, hvad andre klarer stort.

Sandsynligvis vil LG bibeholde det usædvanlige 18:9 format af displayet, som blev indført med G6. Det giver et meget bredt billede, når man ser video eller spil på skærmen. Meget mere udbredte er formater som 16:9 eller 4:3.

G6 har som første mobil på markedet en skærm i 18:9 format, som LG kalder for Full Vision. Kvaliteten er QHD+.

Med hensyn til processor i G6 Mini går rygterne to meget forskellige veje:

De fleste taler om en Snapdragon 635 i mellemklassen for at holde prisen nede. Andre mener, at LG vil putte den nyeste Snapdragon 835 chip fra Qualcomm i G6 Mini.

På grund af Qualcomms særlige eksklusivitets aftale med Samsung om Galaxy S8, måtte LG nøjes med den ældre og lidt svagere Snapdragon 821 til sit flagskib G6.

Hvis den forventeligt lidt mere skrabede G6 Mini optræder med en stærkere processor end storebror, vil det være lidt den omvendte verden.

Under alle omstændigheder viser det, at LG har formået at holde de fleste informationer om G6 Mini under lås og slå indtil videre – hvad der alene er en præstation i en mobilbranche fuld af lækager.

I virkeligheden ved vi jo ikke engang, om der kommer en G6 Mini. Sandsynligheden er dog stor, fordi det er en typisk produkt politik hos de store smartphone fabrikanter. Senest demonstreret af Huawei med sin P10 telefon, der findes i tre varianter….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

River holder strømmen kørende