De nye Galaxy S8 sælger godt

Lad cykel-hjulene lyse

Selvom vi er på vej til den lyse årstid, er det vigtigt at blive set som cyklist.

De nye Wheely Lights sørger ikke kun for, at cyklen er svær at overse om aftenen, natten eller i regnvejr. Wheely kan få selv en gammel jernhest til at se cool og moderne ud.

Det usædvanlige ved Wheely er, at lyset ikke sidder fremadrettet på stel og cykelstyr eller bagud på bagskærm og saddel. Wheely placeres i hjulnavene og får forhjul og baghjul til at lyse op, som om de var del af et lysshow.

Wheely lamperne er ikke stærke nok til at afløse traditionelle for- og baglygter. Meningen er, at Wheely skal supple og bl.a. hjælpe med at gøre cyklen synlig fra vinkler, som normale cykel lamper ikke dækker. F.eks. fra siderne.

Ifølge fabrikanten er Wheely meget nemme at montere ved hjælp af en medfølgende tyk elastik. Bliver den slap med tiden, bruger man bare en ny.

Wheely er vand- og støvtætte, så de ikke tager skade af en tur gennem en vandpyt eller lidt kørsel på en mudret markvej. Offroad og mountain bike holder den normale montering med en elastik dog nok ikke til.

Man kan indstille Wheely til at lyse enten konstant, blinkende eller med pulse rytmisk. Rækkevidden på et batteri ligger på 16, 28 og 45 timer.

Wheely passer til de fleste cykelnav på markedet. Også de større med interne gear og dynamoer fungerer uden problemer.

De skægge nye cykellys kan i øjeblikket forudbestilles via Kickstarter til priser fra 15 USD (ca. 100 kroner) pr. styk eller 22 USD (150 kroner) for et sæt med hvidt lys til forhjulet og rødt til baghjulet. Levering vil ske til august eller september….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De nye Galaxy S8 sælger godt