Brug dit knæ på toilettet

Messenger bliver musikalsk

Facebook har en masse nye funktioner og features på vej, der skal gøre firmaets Messenger app endnu mere lækker for især unge mennesker at hoppe over på fra Snapchat.

Uden at sige det offentligt er Snapchat er de færreste iagttagere af Mark Zuckerbergs og co’s aktiviteteter i tvivl om, at Snap er den erklærede fjende. Snap skal tværes ud.

Lokkemad skal bl.a. være, at Messenger fremover vil kunne integrere musik fra Spotify og Apple Music.

I praksis kan Messenger brugere hente en sang ind og dele den med sine venner i en ”gruppe chat” i Facebooks populære besked-app. Med et klik på mobiltelefonen kan den pågældende melodi afspilles med det samme.

Facebook kalder den nye kategori af funktioner for ”Chat Extensions” – et nyt navn for, hvad it-folk kalder for ”bots”.

Snart vil man kunne dele både sine Spotify og Apple Music melodier med vennerne via Facebook Messenger.

Det er små programstumper, der selvstændigt kan udføre bestemte funktioner inde i et større program – som en slags mini-robotter. Bots er i øjeblikket software-industriens helt store åbenbaring.

Spotify udvidelsen kan allerede nu downloades til Facebook Messenger. Den tilsvarende ”chat extension” til Apple Music er på vej.

Ud over Spotify fås bl.a. Messenger bots til rejse-portalen Kayak, Food Network, avisen Wall Street Journal, den amerikanske basketball liga NBA, restaurant portalen OpenTable og e-sport siden TheScore.

Facebook vil også indføre en ny ”Discover” knap i Messenger, der skal gøre det nemmere at finde de bots, man har brugt for nylig. Discover fungerer samtidig som en mere generel søgemaskine i Messenger….

https://www.facebook.com/messenger/videos/1284345891685088/

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brug dit knæ på toilettet