Så godt er kameraet på iPhone 7+

Brug dit knæ på toilettet

Seatswing kan måske redde forhold og sågar ægteskaber – eller i det mindste løse et af de klassiske ting, samlevere og familier skændes om:

Toiletsædet bliver ikke lagt ned efter brug og giver fuldt udsyn ned i kummen, der forhåbentligt er skyllet ud.

Seatswing er formentlig markedets eneste ”håndfri” toiletsæde. I stedet berører man blot forkanten af sædet med sit knæ – og det enten åbner sig eller lukker. Alt efter, hvordan det var placeret, da han kom ind med sit knæ.

Seatswing har en fjeder mekanisme, som sørger for at åbne eller lukke sædet. Har det stået åbent i f.eks. to minutter, lukker Seatswing helt diskret og lydløst.

Det magiske – eller i hvert fald praktiske – toiletsæde er fremstillet af solidt Duroplast. Det fås kun i hvidt, men passer til gengæld til alle typer toiletter.

Installation tager få minutter, og sædet skal være nemt at rengøre. Nogen skal jo gøre det. Seatswing kan i øjeblikket forudbestilles via Kickstarter til priser fra 42 euro eller ca. 300 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så godt er kameraet på iPhone 7+