Kopierer Facebook lidt for tykt fra Snapchat?

Dubleup er en smart lille power bank

Hvis der er noget, de fleste af os har brug for i disse smartphone tider, er det batteri. Ekstra batteri.

Store telefoner har et stort forbrug, og mange skal være heldige, hvis de kan have deres moderne mobiltelefon kørende en hel dag, uden at den skal lades op undervejs.

De nye tider har skabt det ret nye fænomen Power Banks – eksterne batterier, der efterhånden findes i et utal af størrelser og mere eller mindre smukke design.

En af de mest praktiske, jeg har set til dato, er den nye Dubleup.

Den er ikke større end et ”gravid” kreditkort og kan sagtens ligge i en bukselomme eller sammen med plastik kortene i en tegnebog.

Måske endnu mere forbløffende er, at Dubleup kan pakke et batteri på 1.280 mAh i sin lille æske på 86 x 54 x 5,5 millimeter og sine bare 40 gram.

1.280 mAh lyder måske ikke af så meget efter moderne forhold. Men det er nok til at fylde de fleste smartphone batterier halvt op og dermed give dem saft til det meste af en arbejdsdag.

I den mellemliggende tid burde smartphone ejeren komme forbi en stikkontakt og have mulighed for at lade selve telefonen op.

Jeg kan også illustrere Dubleups størrelse på en anden måde. Batteriet i en iPhone 7 er på 1.960 mAh og i en Samsung Galaxy S7 på 3.000 mAh. Så den klejne Dubleup behøver ikke at gemme sig.

Dubleup fås med enten MicroUSB til Android eller Lightning stik til iPhone. Det sidder på en kort ledning, som man kan skyde ud fra toppen af den lille power bank.

Selv bliver den opladet via en MicroUSB port i siden, og man kan følge Dubleups egen ”tank” via tre hvide LED lamper.

Man kan bruge stort set alle opladere, man har liggende, til at give Dubleup ny energi. Alternativt kan man koble Dubleup til f.eks. sin laptop for gen-opfyld. Det tager ca. to timer fra nul til fuld kapacitet.

Dubleup er godkendt af Apple med en MFi certifikation og kan i øjeblikket forudbestilles via Kickstarter til priser fra 70 australske dollars – ….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kopierer Facebook lidt for tykt fra Snapchat?