Kyocera mobil kan tåle sæbe og shampoo

Super gadget for alle, der drikker foran tv

Nu har jeg de senere dage skrevet nogle gange om, hvad folk spiser,  når de sidder i sofaen eller om snacks poser, der kan tjekke, om man har fået for meget. Alt sammen trigget af, at USA står stille i næste weekend på grund af Super Bowl.

Så bør jeg vel fortsætte linien ved at præsentere den nye Couch Coaster. Ikke ligefrem high-tech, men meget praktisk for alle der drikker øl, vand og kaffe i lænestol eller sofa.

Med CouchCoaster behøver man ikke at have et bord lige i nærheden. I stedet bruges armlænet som kop-, flaske- eller glas-holder. Uden den store risiko for, at indholdet vælter ud.

CouchCoaster passer i størrelse til de fleste øldåser, drikkeglas, tekrus eller flasker op til 0,7 liter. Selvfølgelig passer baby’s sutteflaske også i, hvis mor sidder i sofaen og mader den lille.

Selve kopholderen er fremstillet af fleksibelt silikone, som nemt kan spændes over et armlæn. Tilmed fås CouchCoaster i kulørerne mokka, rød, sort og grå, så den kan tilpasses møblernes farve.

CouchCoaster er oplagt til alle, der sidder i lænestol og sofa for at se tv eller lytte til musik. Og måske især dem, der har det med at være klodsede og vælte drikkevarer. Prisen er 20 USD eller ca. 140 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyocera mobil kan tåle sæbe og shampoo