Her er årets 10 bedste iPhone apps

Varmt klædt på som i stjernekrigen

Om nogle få dage er det så vidt – den nye ”Rogue One – A Star Wars Story” med Mads Mikkelsen i en af rollerne har premiere i danske biografer.

Når man skal stå udendørs og vente på at komme ind i biffen, kan man selvfølgelig tage stjernekrigs uniformer, bære Darth Vader kapper og hjelme eller svinge rundt med lyssværd.

Måske mere praktisk er denne nye parka coat, der både giver varme her i vinter og giver direkte mindelser om den nye Star Wars film.

star-wars-jakke-2

Samme varme overtøj bæres nemlig af flere nøgle personer i filmen som f.eks. sergent Jyn Erso, kaptajn Cassian Andor og Imperial Death troopers.

Det kendte outdoor mærke Columbia fremstiller den særlige Star Wars kollektion. Rebel Parka’en indeholder bl.a. Columbias særlige Omni Heat Reflective isolation, en stjernekrigs inspireret hætte og en ring af uægte pels.

Jakkerne fås i flere versioner, der har særlige detaljer, som knytter sig til de enkelte figurer fra ”Rogue One” filmen.

Stjernekrigs overtøjet koster mellem 400 og 500 USD (ca. 2.900 og 3.600 kroner) og kan enten købes hos Columbia forhandlere eller online….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er årets 10 bedste iPhone apps