Bag bedre brød med ovn i ovnen

Musikerne med den højeste løn

Selvom der ikke længere bliver solgt så mange fysiske lydmedier (plader, cd’er, kassettebånd og dvd’er), ser det ikke ud, som de mest populære pop- og rockmusikere ligefrem lider nød.

Tag nu f.eks. den amerikanske sangsild Taylor Swift. Her i 2016 har hun foreløbig tjent 170 millioner USD før skat. Det svarer til godt 1,2 milliard kroner.

Alene Taylor Swifts seneste turne i USA og Canada omsatte for 1,4 mia. kroner. Så folk vil åbenbart ikke nøjes med at streame damens melodier ned på deres smartphone. De vil også se hende ”live” på scenen.

musikere-swift-3

Taylor Swift tjener mest af alle verdens popstjerner.

Ifølge erhvervs magasinet Forbes er Taylor Swift verdens suverænt bedst tjenende sanger og musik på denne klode i år.

Boy bandet One Direction har overhalet britiske Adele på andenpladsen. Adele har ellers i den grad scoret kassen på sit seneste album ”25”. Omkring 80,5 mio. USD trillede ind på Adeles bankbog – ca. 575 mio. kroner.

Interessant er det også at se, at flere pop- og rock-veteraner tjener flere penge end deres unge kolleger og konkurrenter.

Tag f.eks. Madonna på fjerdepladsen, Rolling Stones på position otte og AC/DC som numero syv, selvom det australske rockband mistede sin sanger Brian Johnson i løbet af året….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bag bedre brød med ovn i ovnen