Den nemme måde at køre sine varer på

Den smarte hjælper til travle laptop brugere

Når man taler power banks, tænker de fleste på smartphones. De løber alt for hurtigt tør for strøm og har derfor ofte brug for at hente ny energi fra et lille ekstra batteri.

Samme situation an laptop brugere også sagtens komme ud for – og her kræves både større batterier og længere tid til at lade et tømt op igen.

Den nye Line Dock ser ud til at være en  ideel ”lille hjælper” til folk, der bruger deres notebook meget undervejs. På rejser, mellem møder, på café og andre steder, hvor det kan være svært at få adgang til en stikkontakt.

line-dock-4

Line Dock indeholder et stort 20.000 mAh, men også meget andet. Den rummer også en ekstra SSD harddisk, der kan bruges til f.eks. backup undervejs. Og så kan Line Dock holde hovedet koldt for en stresset laptop.

Stiller man sin notebook oven på den kun 0,9 cm høje Line Dock, tændes en såkaldt ”aktiv køling”. Den måler løbende computerens temperatur og sætter efter behov et par blæsere i dokken i gang. Ifølge fabrikanten kan Line Dock køle en varm laptop med 50 pct.

Naturligvis kan Line Docks batteri også bruges til andet end laptops. Batteriet er således forsynet med tre USB-stick, så man nemt kan lade et par smartphones og en tablet op, samtidig med at man skriver på sin notebook pc.

line-dock-5

Tilmed er Line Dock forsynet med trådløs opladning. Har man en smartphone eller et smart-ur, der bruger Qi standarden, kan de bare lægges oven på dokken – og de vil få tilført ny energi.

Alle disse ting alene gør den nye gadget oplagt for travle laptop brugere. Men Line Dock lever naturligvis også op til sit ”dok” navn.

Det flade underlag byder således på både et ekstra USB-C stik, de tre førnævnte USB stik med Quick Charge teknologi, en kortlæser til SD memory kort og både HDMI- og MiniDisplay stik til en ekstern skærm.

line-dock-2

Det eneste, der kan begrænse Line Docks udbredelse er, at nyheden bruger et USB-C stik til at forbinde sig til en laptop.

USB-C er fint, men blot ikke særlig udbredt på notebooks endnu. Den mest kendte er nok Apples MacBook og den nye MacBook Pro. Desuden har bl.a. HP, Asus, Lenovo, Dell og Acer laptops med USB-C.

Line Dock fås i to farver og tre størrelser, så den matcher næsten alle laptops. Dokken er samtidig så tynd og let, at den passer i alle tasker sammen med computeren.

Interesserede kan købe Line Dock enten helt uden indbygget ekstra lager eller med hurtige SSD-diske på 256 GB, 512 GB og 1 TB. Hvis man forudbestiller, ligger priserne på mellem 149 og 599 USD – ca. 1.050 og   4.300 kroner. Det er mellem 25 og 40 pct. under den senere gadepris

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den nemme måde at køre sine varer på