Nexo og Ever dæk bliver aldrig flade

Nu kan Beoplay A2 tåle vand og snavs

Bang & Olufsens lille Beoplay A2 højttaler har haft stor salgssucces. Sikkert fordi den kombinerer god lyd med praktisk brug og danske elegance i designet.

Beoplay A2 har dog to svagheder. Dels er den dyr som alt andet fra B&O. Dels er den en lidt sart. Den kan ikke tåle nær så meget udendørs, som den ellers lægger op til i sit outfit og sin fremtræden.

beoplay-a2-5

Den nye Beoplay A2 Active kompenserer for det sarte – ikke prisen. Tilføjelsen ”Active” betyder nemlig, at højttaleren kan tåle støv og vandpjask. Tage den med i vandet kan man ikke, men med på stranden, ved poolen, ud i regnvejr og sne kan man godt.

B&O har samtidig udstyret Beoplay A2 Active med USB-C stik, som man også ser på mange moderne smartphones.

beoplay-a2-8

 

Stikket sikrer en hurtigere opladning af højttalerens batteri, og man kan nu bruge samme oplader som til sin mobil. En fuld opladning tager nu 2,5 timer, og den er nok til at holde højttaleren i gang i 24 timer.

Lydkvaliteten er den samme som i den”gamle” A2, og man kan igen bruge B&O’s Beoplay app til at fjernstyre højttaleren fra sin smartphone. Beoplay passer til Android, iPhone og Apple Watch.

beoplay-a2-6

I app’en har B&O lagt fire forud-indstillinger af lydbilledet, så det passer til forskellige anvendelser og anledninger – Party, Lounge, Favourite og Podcast.

Indenbords i den lille højttaler sidder to 3″ basenheder, to 3/4″ diskant, en passiv bas booster og en 2 x 30 watts digital forstærker. Frekvensområdet er 55 til 22.000 Hz.

beoplay-a2-1

Det lidt mere rå image plejer B&O også i farverne – man kan få nyheden i ”Natural” eller ”Stone Grey” – og i to bære remme.

De er fremstillet i militær inspireret canvas, der skal minde om de remme, som britiske soldater brugte under anden verdenskrig.

Prisen på den nye Beoplay Active er knap så krigerisk. Den lille trådløse højttaler koster 2.799 kroner og skulle være i butikkerne nu….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nexo og Ever dæk bliver aldrig flade